Time to show it!

Time to show it!

Vanaf nu presenteert Enrico Benetti de collectie openbaar! Zo zijn we zichtbaar en dichterbij voor iedereen. En kan iedereen ons en onze tassen en koffers (beter) leren kennen! De verkoop verloopt via de bestaande Enrico Benetti verkooppunten in de winkels en online.
Benieuwd? Ga meteen naar onze collectie! 

Collectie

De collectie van Enrico Benetti bestaat uit trendy tassen voor dames en heren, praktische en hippe rugzakken en schoudertassen voor naar school of het werk, stijlvolle business tassen, handige sport- en reistassen en zowel soft- als hardcase koffers op wielen en bijpassende reisaccessoires.
Je vindt ze in onze collectie onder Bags, School, Business, Travel en Accessories. Met onze brede collectie hebben we een geschikte tas of koffer voor elke gelegenheid!
Tevens weten we met onze jarenlange ervaring een goede kwaliteit te bieden voor een betaalbare prijs.

Collection

Verkooppunten

We zijn trots op onze collectie, dus laten je die vanaf nu graag online zien! De verkoop verloopt via de bestaande Enrico Benetti verkooppunten. Zoek een winkel bij jou in de buurt of kijk op één van de webshops.

Belangrijk: Veel winkels hebben een selectie van onze brede collectie. Het is dan ook handig om altijd eerst even contact met de winkel op te nemen om te informeren of jouw favoriete tas of koffer beschikbaar is of besteld kan worden. Houd hiervoor het artikelnummer (en serienaam) bij de hand.

Store locator

Informatie en inspiratie

Nu we onze collectie online tonen, kunnen we ook meer informatie delen en daarmee inspireren. Op onze Inspiratie-pagina delen we geregeld nieuwste artikelen, campagnes en ander nieuws. Neem eens een kijkje!

En volg ons op Facebook en Instagram en tag ons in jouw Enrico Benetti moment. Vinden wij leuk!

Inspiration

Dealer?

Ben je dealer van Enrico Benetti en wil je meer weten over het veranderen van onze website? Log in en lees verder.
Of ben je geïnteresseerd om dealer te worden van Enrico Benetti? Lees dan hier meer!
Dealer worden? Lees meer