Enrico Benetti dealer worden?

Become a dealer

Ben je ondernemer of inkoper en op zoek naar leuke tassen en koffers voor in je (online) winkel? Enrico Benetti heeft een breed assortiment kwalitatief goede tassen en koffers voor een laagdrempelige prijs. Van damestassen tot schooltassen, business tassen, reistassen en koffers. Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte tas, dus passen er altijd wel een aantal items in jouw assortiment! Interesse? Lees hieronder meer en vraag een klantaccount aan.

 

Geschiedenis en achtergrond

Vakmanschap zit in ons bloed. Sinds 1946 is de liefde voor lederwaren door de generaties doorgegeven. Door de jaren heen heeft goed vakmanschap en visie geleid tot goede samenwerkingen met fabrikanten en zo een succesvolle onderneming. Lees meer over onze geschiedenis en achtergrond.

Hoe we dat doen?

Bij het ontwikkelen van de hele collectie van Enrico Benetti zijn we constant bezig met de prijs en kwaliteit. We weten precies welke tassen we willen maken en voor welke prijs. We zorgen dat de tassen praktisch zijn in gebruik en laagdrempelig zijn van prijs. Al onze tassen en koffers zijn dan ook van kwalitatief goed kunstleer (PU), polyester, nylon, canvas, PP of ABS. Door onze langdurige en verantwoorde samenwerkingen met onze leveranciers weten we zo een veelzijdige collectie aan te bieden.
Zo maken we functionele en trendy tassen en koffers voor elk assortiment! 

Samenwerken?

Klinkt dit interessant? Word dan dealer van Enrico Benetti! Samen bouwen we aan een mooi merk en blije klanten! Heb je vragen? Neem gerust contact op met ons hoofdkantoor

Klantaccount aanvragen

Of vraag direct een klantaccount aan! Wanneer je het formulier hebt ingestuurd, kijken wij of het ons ook een goed idee lijkt om samen te gaan werken en ontvang je inloggegevens. Je krijgt daarmee toegang tot onze retailer webshop waarop je gemakkelijk onze volledige collectie kunt bekijken en direct bestellen. Ook ontvang je voortaan onze e-mailnieuwsbrief en twee keer per jaar onze catalogus met nieuwste en beste items.

Op onze website bieden we tevens inspiratie en de digitale catalogus en met je inlog heb je toegang tot ons nieuws en de beeldbank met alle productfoto's.

Vraag direct je klantaccount aan!