Inspiratie

We laten graag zien waar we trots op zijn. Bekijk onze nieuwste items, campagnes en tips. Laat je inspireren…

Sept 2020 - Nieuw in de Amy serie; deze ruime handtas met tablet- en 15" laptopvak. Ideaal voor school en werk! Bekijk de serie!
Aug 2020 -  Terug in het assortiment: de PU portemonnee! Met handig telefoonvakje en polsbandje, dus ook te gebruiken als clutch. Bekijk alle portemonnees en tassen uit de Zoë serie.
New: Belfast backpacks
Juli 2020 - Maak kennis met onze nieuwe sportieve business rugtassen serie Belfast! Bekijk ze allemaal.
New: June
Juli 2020 - Dit is June! Onze alleskunner, de ideale tas voor naar werk of gewoon elke dag! Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk ze allemaal!
New: Bobbi ladies bags
Juni 2020 - Maak kennis met onze nieuwe serie Bobbi! Praktische en stoer afgewerkte damestassen in allerlei modellen. Bekijk de serie!
Mei 2020 - Nieuw binnen! De Capetown rugzakken met onwijs vrolijke prints en ontzettend veel opbergruimte. Bekijk ze allemaal!
Mei 2020 - Maak kennis met Olivia! De leuke vorm en combinatie van twee materialen is echt prachtig! Jouw favoriete kleur zit er zeker bij, toch? Bekijk ze allemaal.
New: Zoë
April 2020 - Fijn handzaam van formaat en scherp geprijsd, zijn onze schoudertassen uit de serie Zoë. Bekijk alle modellen in veel kleuren!
Maart 2020 - Crinkle nylon is altijd een goed idee! Daarom presenteren we onze nieuwe serie Frances in mooie basic kleuren en met verfijnde details. Bekijk de serie!

Dealer worden?